Catatan

Tunjukkan catatan dari Ogos, 2015

Annoying sistur

I might be an annoying sister for you. Selalu curi bantal, selimut kau waktu tidur. Tapi kak ngah nak tau tak. Bila ayah cakap kau nak sambung belajar kat Mesir, orang terkejut sangat tau. Mata dh berair, bergenang air mata cuma tak nak tumpahkan je. tak tahulah kau nampak ke tak. Ayah pun tak tahulah nampak ke tak.Kenapa? Haha. Sebab in one month lepas tu kita tak jumpa lagi. Kalau ayah tak bagitahu, agaknya kau dh nak pergii baru nak bagitahu. Sabar je lah. ingatkan orang fly dulu.kekeke. nak gaduh, nak fangirling over korean drama and celebrities. Nak tengok variety show korea sama. I cant let you go. Tak tahu macam mana nak cakap. Tapi as a adik, orang tumpang gembira, semoga impian kau jadi seorang doktor tercapai. orang nak akan sentiasa mndoakan kau supaya menjadi seorang doktor dan anak yang hebat.Macam2 kau janji. Nak makan kat seoul garden lah tapi entah bila-bila. Jomlah!!! Takkan nak tunggu 6 tahun kot. Kak ngah, orang menangis sebab...sebab....banyak sebab. Memang kita se…