Catatan

Tunjukkan catatan dari 2015

Annoying sistur

I might be an annoying sister for you. Selalu curi bantal, selimut kau waktu tidur. Tapi kak ngah nak tau tak. Bila ayah cakap kau nak sambung belajar kat Mesir, orang terkejut sangat tau. Mata dh berair, bergenang air mata cuma tak nak tumpahkan je. tak tahulah kau nampak ke tak. Ayah pun tak tahulah nampak ke tak.Kenapa? Haha. Sebab in one month lepas tu kita tak jumpa lagi. Kalau ayah tak bagitahu, agaknya kau dh nak pergii baru nak bagitahu. Sabar je lah. ingatkan orang fly dulu.kekeke. nak gaduh, nak fangirling over korean drama and celebrities. Nak tengok variety show korea sama. I cant let you go. Tak tahu macam mana nak cakap. Tapi as a adik, orang tumpang gembira, semoga impian kau jadi seorang doktor tercapai. orang nak akan sentiasa mndoakan kau supaya menjadi seorang doktor dan anak yang hebat.Macam2 kau janji. Nak makan kat seoul garden lah tapi entah bila-bila. Jomlah!!! Takkan nak tunggu 6 tahun kot. Kak ngah, orang menangis sebab...sebab....banyak sebab. Memang kita se…

The Triplet

At first, dengar orang cerita je pasal the return of superman. Dengar pun dah rasa exited nak tengok.Bila dah tengok memang best lah. Fall in love with their cuteness.

PLKN Princess Haliza

Imej
70 hari berlalu. Pelbagai pelajaran, kawan-kawan, pengalaman dan kenangan dibawa pulang. Plkn seronoklah wa cakap. Dahlah jadi batch last, upcoming PLKN 2.0 tak tahu apa cerita. Mula-mula nak adapt dgn suasana baru memang susah. Dengan takde hp nya, makan dalam tray, surau panas. Gila tak homesick masa tu.
Tapi semua tu masa awal-awal. Bila dah 2 minggu, mula rapat dengan kawan-kawan baru best. Pelatih semua 453 orang dah tolak yang penangguhan, pengecualian sbg. kami dibahgikan 4 kompeni (kumpulan) iaitu Alpha, Bravo, Charlie dan Delta. dengan bangganya saya menjadi ahli kompeni Charlieeee. Budak2 Charlie mang best. Gila2. Bersemangat dan kelakar. Dengan jurulatih yang sporting, Cikgu Sahara, Cikgu Azhar, Cikgu ZZ dan Cikgu Rina. Nak ckp pasal cikgu Rina ni, dialah cikgu dormku yang buatkan orang lain jeles. Mula2 ingatkan dia ni garang sebab pernah mengamuk sebab masa tu ic kompeni bagi maklumat strength salah. so here some pictures I wanna share


 Cakap pasal merit demerit. Itulah y…